Het is alweer een tijdje geleden dat ik ben benaderd door een aankomend fotograaf die zijn opdracht tassen / productfotografie graag zou realiseren met de tas als afgebeeld hiernaast.

 

Die kans laat ik natuurlijk niet liggen en opgetogen ben ik richting Amsterdam gegaan en heb daar creatief talent in de fotografie Robert Vledderman mogen ontmoeten.

De tas werd goedgekeurd en mocht weer voor een tweede keer een tijdje  in Amsterdam  vertoeven . De eerste keer was bij de wedstrijd Hester van Eeghen Foundation en nu dus in een fotostudio en op lokatie. .

Robert heeft mooie opnames gemaakt van de tas in zijn geheel,; van de details en in een mooie setting met model. Zijn foto`s staan op zijn Instagram account robertv020 naast een heleboel andere mooie foto`s. 

De tas is geïnspireerd op werk van mijn vader Kees van de Vosse ( beeldend kunstenaar ). Het hele verhaal hierover is te vinden in mijn vorige blog taswedstrijd.

Binnenkort hoop ik een geheel nieuw ontwerp te mogen laten zien met ook weer inspiratie uit een ontwerp van een kunstwerk van een van mijn vaders collega`s / vrienden.