Op verzoek uw eigen tas of accessoire

Dit kekke tasje is op verzoek gemaakt van struisvogelleder. Ook hier weer mooie oud koperen accessoires. De binnenvoering is zacht suède leder.

Tasje heeft een draagriem en een extra ritsvakje binnenin.

Struisvogelleder is superzacht en soepel.

Deze is helaas verkocht maar op verzoek wel mogelijk te laten maken. Kleur, leersoort, accessoires, alles is mogelijk om een uniek eigen tas te maken.

Stuur een bericht via het contactformulier en 'let's create together!

tas

Ook hier weer een mooie tas, zeer ruim met leuke accessoire.

laptoptas

Heren laptop tas met extra accessoire. De binnenvoering is deels leder en deels een eigen ontworpen dessin in textiel. De pullers van de rits zijn van zilver en de vorm is een inspiratie van een van mijn vaders ontwerpen.

dokterstas

Dokterstas met veel vakken binnenin. leren binnenvoering en ritsvakken. Draagriem en handvat. Mooi zwart buffelleder.


Clutch Sophia.

 

Deze clutch heeft zijn inspiratie gevonden in een zwarte clutch van mijn moeder Sophie van de Vosse. Ze heeft deze clutch altijd bewaard en ik zie haar nog op foto`s uit de jaren 50 ( van 1900 dus he ! ) met een zwart mantelpakje en deze clutch onder de arm. Ik heb deze clutch nu in mijn atelier liggen als herinnering aan de liefste vrouw in mijn leven.

Op de foto`s zijn twee voorbeelden in wit en blauw. Maar alle kleuren en leersoorten zijn mogelijk. Voering is van suedeleder.

Ik maak ze graag op verzoek met of zonder riempje.

Afmetingen:

29 x 15 x 4,5 cm ( lengte x hoogte x diepte ). Prijs als afgebeeld € 140. Wil je heel speciaal ,duurder leer dan kunnen we samen de prijs afspreken die daar bij past.