Onderzoekbank- of matrashoes.

Grote hoes van kunstleer welke past over een matras van 190 x 67 cm x 9 cm. Hoes is ook geschikt voor over een onderzoektafel ( handig als je een extra dekje erop gebruikt ) en waar hygiëne vereist is. De hoes is met een elastisch koord strakker of minder strak aan te trekken.

Voor de driedelige matrashoezen die veel gebruikt worden is het vouwen van het matras met de hoes eromheen mogelijk. Er kan evt. een extra band meegeleverd worden. De band kan door het kunstleder doorgevoerd worden. Hiervoor wordt een extra uitsparing gemaakt ( zie afbeelding ). Kies dan een hoes met band in de kleur die je wilt. De canvas band  is 3 cm breed. Met een spanband is de hoes eveneens gevouwen vast te zetten. Wil je een uitsparing in het kunstleer hiervoor ( zie afbeelding ) dan kan ik dat in verschillende afmetingen in het kunstleder plaatsen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Maten: 190 x 67x 9 cm. Dit zijn circa maten: geef de juiste maten op van uw matras dan pas ik ze aan. De hoezen worden handgemaakt. Kleine maatverschillen hebben geen invloed op de prijs. Andere kleuren zijn mogelijk op verzoek. Vraag naar de mogelijkheden. Mail via het contactformulier !

Kunstlederen matras - of onderzoekbankhoes

€ 95,00

  • 0,8 kg
  • Levertijd in overleg